Afsluitingen in Weert

Als je de komende dagen op pad gaat in Weert, houd dan rekening met verkeershinder. Komende dagen wordt op twee locaties gestart met werkzaamheden.

Bassin

Op donderdag 6 april start Heijmans Wegen met de herinrichting van het Bassin. De werkzaamheden worden in 9 fases uitgevoerd, het Bassin gaat dus niet volledig op slot. De eerste fase, die donderdag start, omvat de werkzaamheden aan de westzijde van Bassin en de zuidzijde van de Kasteelsingel. Naar verwachting zullen alle werkzaamheden aan het Bassin eind juli/begin augustus voltooid zijn. Alle informatie en de planning kun je vinden via: www.weertbassin.nl.

Ringbaan-Noord bij Boshoven

Vrijdag 7 april wordt gestart met herstelwerkzaamheden van de Ringbaan-Noord bij Boshoven. Op de kruising Ringbaan Noord / St. Luciastraat is recent ernstige schade aan het wegdek geconstateerd. Dat moet snel worden gerepareerd, waarbij meerdere asfaltlagen moeten worden vervangen. De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd in het weekend van 7 t/m 10 april. Dit betekent dat na de ochtendspits van vrijdag 7 april vanaf circa 10.00 uur tot maandag 10 april 06.00 uur, de Ringbaan Noord is afgesloten tussen de Gouverneurlaan en de rotonde Ringbaan Noord/Suffolkweg v.v.

Het verkeer wordt omgeleid door middel van verkeersborden.