Amusetocht IJzeren Man volgeboekt

Komende zondag houden de ondernemers van recreatiegebied de IJzeren Man een open dag. Tal van bedrijven en organisaties tonen zich aan het publiek met leuke activiteiten en acties.

Ook zes horeca zaken in het gebied hadden een lekkere amuse fietstocht in de “aanbieding”. Deze tocht was alleen online te boeken. Dit bleek een overweldigend succes te zijn. Vooraf werd gerekend op een 100 deelnemers en dat werden er uiteindelijk 180.

De organisatie heeft besloten om de boekingen te stoppen. De koks willen natuurlijk wel de kwaliteit waarborgen. De deelnemers die wel al geboekt hebben krijgen, buiten prachtig weer, ook 6 lekkere gerechten.

Voor de mensen die nu dus niet meer mee kunnen doen, er is in en om het recreatiegebied nog zoveel meer te kijken, zien en te beleven. Kom gerust kijken van 12:00 tot 17:00 uur! Kijk voor meer informatie op http://www.ijzerenmanweert.nl/blz/open-dag-ijzeren-man-weert.html.