Op zaterdag 22 april 2017 bestaat er weer de mogelijkheid om jouw caravan een veiligheidsonderzoek te laten ondergaan. Campers worden overigens niet nagekeken. Deze dien je A.P.K. laten keuren in een garage. De organisatie is in handen van Veilig Verkeer afdelingen Weert en Nederweert.

Aan het Veiligheidsonderzoek zal medewerking worden verleend door de Rijksdienst voor het Wegverkeer Venlo, door Profile Tyrecenter Peter Stultiens B.V. uit Weert en door Veiligheidsregio Limburg-Noord van de brandweer. Het Veiligheidsonderzoek omvat de gehele techniek inclusief gas, banden, elektrische installatie, technische toestand van de totale constructie enz.

Het veiligheidsonderzoek zal dit jaar weer plaatsvinden bij Allers Bedrijfsauto’s aan deMarconilaan op het bedrijfsterrein Kampershoek. De kosten bedragen € 20,- voor niet leden en € 10,- voor leden van Veilig Verkeer Nederland.

Opgave kan geschieden bij W. Niessen, Jean Verheggenstraat 14, 6001 SX in Weert, of telefonisch 06-53155240, of per e-mail: [email protected] Na opgave ontvang je bericht over tijd en plaats.