Auto botst met bestelauto

112 Leudal Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Ittervoort – Foto’s – De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 17.05 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Napoleonsweg nabij het industrieterrein in Ittervoort.

Door nog onbekende oorzaak waren een personenauto en bestelauto op de kaarsrechte weg met elkaar in botsing gekomen. Twee personen raakten hierbij gewond. Ze zijn ter plaatse behandeld en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse waaronder twee ambulances, een rapid responder en drie politie-eenheden. Uit voorzorg kwam ook de brandweer ter plaatse voor een mogelijke technische bevrijding, maar dat bleek gelukkig niet nodig te zijn.

De voertuigen raakten flink beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer waardoor en enige verkeershinder ontstond, mede vanwege de spits. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

[nggallery id=’4972′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie