Bier Hop met de Gijt in de prijzen

2 reacties

Hop met de Gijt uit Weert mag zich voor het 2e jaar op rij de 3e beste Amber Ale – IPA van Nederland noemen.

“Uiterst geruststellend!” – laat brouwer Rudy Nordhausen weten. “Na het afgelopen jaar waren er bepaalde verwachtingen. Die lijken nu min of meer exact zo uitgepakt te hebben.” Broer en compagnon Marc Nordhausen voegt hier vol enthousiasme aan toe: “Brons is altijd mijn favoriete edelmetaal geweest. Het kan dus niet stuk, behalve boven de 960 graden Celsius misschien.”

De beide heren zijn uiterst verheugt en voelen zich bevestigd in hun taak om speciaal bier aan de gewone man te brengen: “Vroeger was dit echt niet voor te stellen! Met bier een bronzen medaille winnen? Nou, dan moest je tegelijkertijd ook goed zijn in speerwerpen, beugelen of iets anders. Fijn dus dat mensen er tegenwoordig iets van vinden!” Brouwerij de Natte Gijt hoopt in 2018 wederom brons te behalen. Marc: “Ik heb mij laten vertellen dat je 3x brons in kunt ruilen voor 1x goud.”

Tot het zover is houdt Brouwerij de Natte Gijt zich bezig met andere vloeibare zaken, zoals een samenwerking met BRAAF Brewery en een reeks nieuwe Testgijten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties