Groep 6a Moesel naar BZTshow

1 reactie

Een gewone zaterdagavond in februari en Britt Hermans zit naar de BZT-show te kijken en bedenkt, “ik wil hier samen met mijn klasgenoten wel eens naar toe… hoe cool is het om naar een opname te mogen gaan van de show”.

Ze zocht de website van de BZT-show van Zapp.nl op en stuurde een e-mail met de vraag of ze met haar hele klas (groep 6a van de Brede School Moesel) mocht komen kijken naar een opname van de show. Ze kreeg hier een positief antwoord op: ze zijn allemaal welkom.

Vrijdag 21 april was het zover, met 25 kinderen en 13 ouders zijn ze rond de middag vertrokken richting Hilversum het mediapark (KRO /NCRV gebouw). Het was goed te merken dat men zenuwachtig was voor de show. Na een uurtje wachten in de hal mocht men de opname studio in. Iets langer dan verwacht, maar niet minder leuk. Een aantal ouders mochten mee de studio in.

De sfeer was goed. Zo’n 250 kids waren bij de opname aanwezig. Verschillende spelletjes werden er gespeeld en wensen werden vervuld. Zo mocht een oma als dj optreden. Een mooie foto in verband met het afscheid van een klasgenoot die naar de USA gaat verhuizen. Maar ook een huwelijk tussen twee verliefde klasgenoten. De spelletjes werden dit keer door de jongens gewonnen. Het was een geslaagde dag. Georganiseerd door Britt Hermans.

Nieuwsgierig geworden kijk dan zeker op zaterdag 6 mei om 17.45 naar “dé BZT-show uitzending” op NPO 3.

Ingestuurde bijdrage via Emiel
[nggallery id=’4991′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie