Bekijk de cartoon gemaakt door Rim Beckers van www.kartoon.nl. Deze week als onderwerp: Wie was er eerst, De kip, het ei, of de…

2 REACTIES

  1. Volgens mij was dat toch god hoor! Die was er echt het eerst. Hij/Zij heeft toen een ei geschapen en dat zelf bevrucht (onbevlekte ontvangenis). Uit dat ei kwam de paashaas en die mocht van god uit zijn eieren weer mensen maken. Daar moest natuurlijk wel ene Eva aan te pas komen, dat is logisch.
    Maw: de paaseieren komen van de paashaas en de gewone eitjes komen uit de kip.

  2. Ik had mij voorgenomen niet meer op te reageren op deze cartoons maar deze is wederom een bewijs dat een tekenaar nog geen cartoonist is. Teksten en/of onderwerp is gewoonweg slecht. Kan hij niet beter een samenwerking aangaan met een tekstschrijver die wel weet wat grappig is ?

Comments are closed.