Vrachtwagen in vangrail A2

Update 15.00u – Foto’s – De politie en Rijkswaterstaat zijn vrijdag rond 12.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert-Noord naar Maastricht was een vrachtwagen ter hoogte van Laar van de weggeraakt en tegen de vangrail gekanteld. Vermoedelijk is een klapband de oorzaak geweest van het ongeval. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval zorgde voor lichte hinder op de snelweg. Het verkeer kon met gematigde snelheid de gekantelde vrachtwagen passeren.

Update

Rijkswaterstaat heeft besloten de vrachtwagen pas na 22.00u te gaan bergen in verband met de Paasdrukte op de snelweg. Er wordt in de tussentijd een ‘anti-kijkersscherm’ geplaatst zodat de vrachtwagen niet teveel aandacht trekt van voorbijgangers.