Verbouwing Oelemarkt 11 gestart

Foto’s – Vroeger waren de housebeats van DJ Felix the Housecat wel eens te horen in het pand van Oelemarkt 11. In dat discotheekpand waren voorheen Club Eleven en Carte Blanche gevestigd. Anno 2017 laat opnieuw een Felix van zich horen.

Na jaren van leegstand zal zich binnenkort ‘Brothers‘ gaan vestigen in het pand. Er wordt inmiddels druk gewerkt om het gedateerde discotheekpand op te knappen. Aan de buitenzijde is reeds de oude beplating aan de muren en de overkapping van de achteringang verwijderd. Ook de platen van de dakranden zijn verwijderd. Er komt zelfs geluid uit het ‘open gebouw’. Gemiauw welteverstaan.

In het discotheekpand verblijft nog een kat. Het dier is nieuwsgierig, maar is tevens erg schichtig wanneer voorbijgangers contact proberen te maken met ‘Felix’. Z’n (nu nog) rustige verblijfslocatie zal binnenkort worden opgeknapt tot nachtclub waar men ook bedrijfsborrels en bruiloften wil organiseren.