Extra kamers Golden Tulip hotel

Het Golden Tulip hotel in Weert gaat investeren in vernieuwing en uitbreiding. De werkzaamheden zijn reeds gestart.

Er komen negen nieuwe hotelkamers bij. Deze kamers komen op de begane grond waar voorheen aan de zijde Driesveldlaan de ‘kleine’ vergaderruimtes waren gesitueerd. Met de realisatie van de nieuwe hotelkamers wordt rekening gehouden met de hedendaagse standaarden en de wensen die de hotelgasten hebben doorgegeven. Op deze manier wil het hotel haar servicegerichtheid verder verbeteren.

De grote zaal op de begane grond wordt ook volledig vernieuwd. Deze zaal wordt opgeknapt en ook wordt er een zogeheten lichtstraat in het dak gerealiseerd zodat er daglicht binnenkomt. Het hotel wil dat haar gasten of de Weertenaren zelf naast vergaderingen de ruimte ook kunnen gebruiken voor feesten zoals bruiloften. Daarom wordt de nieuwe zaal ook voorzien van een bar.

Momenteel zijn de sloopwerkzaamheden van start gegaan. De komende maanden zal er hard gewerkt worden zodat komende zomer de eerste gasten kunnen genieten van de nieuwe mogelijkheden die het hotel te bieden zal hebben.