Het thema van de Architectuurprijs 2017 voor Weert en Nederweert is nieuwbouw woningen. Het gaat hierbij om gerealiseerde ontwerpen in de periode 2010 – 2017 welke binnen de gemeente-grenzen van Nederweert of Weert gesitueerd zijn.

Nominaties gezocht

Op 25 juni aanstaande is de uitreiking van zowel de Architectuurprijs als de Publieksprijs. Daarvoor zijn nominaties nodig. De werkgroep Architectuurlijk Weert roept iedereen op een bijzonder vormgegeven nieuwbouw woning te nomineren.

Uit de voorgedragen projecten maakt de werkgroep Architectuurlijk Weert een selectie welke op de website www.architectuurlijkweert.nl en de Facebook-pagina van de Stichting Architectuurlijk Weert worden gepresenteerd. Eind mei / begin Juni kan via de website gestemd worden, zo ook tijdens de Weerter weekmarkt van 3 juni aanstaande.

Indienen projecten

Jouw favoriete nieuwbouw woning kun je indienen tot 8 mei aanstaande via een e-mail aan [email protected] of per post aan Noordkade 48a, 6003 NG Weert.
Jouw aanmelding bevat tenminste jouw naam en telefoonnummer als ook de naam van de eigenaar/bewoner, zijn of haar telefoonnummer en het adres van het pand. Rechtenvrije foto’s zijn welkom.
Wordt jouw voordracht geselecteerd dan neemt Stichting Architectuurlijk Weert contact op met de bewoner/eigenaar.