Foto’s – De hulpdiensten zijn vandaag meerdere malen moeten uitrukken voor ongevallen op de snelweg A2 tussen Weert-Noord en Maarheeze. De vier ongevallen vonden allemaal plaats in de rijrichting van Eindhoven.

Rond 10.00 uur vond er een ongeval plaats ter hoogte van Maarheeze. Daardoor ontstond er een file waarna rond 10.15 opnieuw een ongeval plaatsvond, ditmaal bij de afrit Budel (in de staart van de file). Niemand raakte gewond.

Volgens weggebruikers hebben er zojuist (11.50u) weer twee ongevallen plaatsgevonden op het traject. Bij Maarheeze is een afrit tijdelijk afgesloten vanwege een vrachtwagen met pech. Hierdoor ontstond wederom een file en in deze file zijn de voertuigen tegen elkaar gebotst.

Foto’s ongeval afrit Budel:

5 REACTIES

  1. Ze moeten het 3-baans maken van Weert-Noord naar Leenderheide, en ook van Leende naar Weert-Noord.
    Het is daar iedere dag file in de ochtend en er gebeuren voordurend drukte-gerelateerde ongevallen.

  2. Heeft niks met drukte te maken. Als je aan het verkeer deelneemt moet je je met het verkeer bezig houden en niet met andere zaken.

  3. Inderdaad; het eerste ongeluk vond immers pas om 10h00 plaats. Een tijd waarop een hoop “minder zekere” automobilisten zich na de spits weer op de snelweg wagen…

  4. Zijn geen drukte-gerelateerde ongevallen. Gewoon te hard rijden, te weinig afstand, en afgeleid door media, navi, smartphone etc.

  5. Als 2 auto’s botsen is er idd te weinig afstand tussen die 2 auto’s. Iets zegt me dat botsingen minder voorkomen als het rustig is en meer voorkomen als het druk is. Maar jouw andere oorzaken kloppen ook hoor.

Comments are closed.