‘RobuustBlauw!’ komt terug

Video – Vanaf 5 mei a.s. verschijnen er nieuwe afleveringen van de online politieserie ‘RobuustBlauw!’ die het veelzijdige politiewerk binnen de regio Weert-Nederweert-Leudal in beeld brengen.

Het tweede seizoen volgt na een eerste succesvolle serie die alle verwachtingen overtrof. De afleveringen in het eerste seizoen leverde bijna een miljoen kijkers op. De afleveringen werden tevens getoond op de landelijke videowebsite Dumpert.

Onlangs werd het eerste seizoen ook uitgezonden op de tv-kanalen van RTV Horizon en 3ML. Zo kregen ook de inwoners van Cranendonck, Heeze-Leende, Waalre, Leudal en Maasgouw via de tv een kijkje in de keuken van de politiewerkzaamheden.

M-art Media Productions, de politie en WdG hebben wederom de handen ineen gestoken. De opnames voor het tweede seizoen zijn inmiddels voltooid en vanaf 5 mei zijn de eerste beelden te zien.

Bekijk hier beneden alvast een trailer met beelden uit het komende seizoen. Wil je seizoen 1 nog eens terugkijken? Check dan www.robuustblauw.nl en abonneer je op het Youtube-kanaal.

Video via Youtube

https://youtu.be/rVSPqI4j0sA