Open dag Roeivereniging Weert

Op zondag 9 april van 13:00 uur tot 17:00 uur organiseert Roeivereniging Weert een Open Roeidag. Het adres van Roeivereniging Weert is Industriekade 50. Iedereen kan dan kennis maken met de roeisport. Kom kijken op ons botenhuis en stap ook in, in een van onze boten.

Jeugd vanaf 10 jaar is van harte welkom om onze fanatieke jeugdgroep uit te breiden. De eerste overwinning is namelijk al behaald. Ben jij ook een toekomstig roeikampioen?

Roeien is een ideale sport voor sporters met een beperking. Er zijn allerlei aanpassingen mogelijk. Roeivereniging Weert beschikt over een 1-persoons boot met zijdrijvers ideaal geschikt voor sporters die bijvoorbeeld geen geen beenfunctie hebben of blinde/slechtziende sporters.

Deze dag heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de instructieperiode die vanaf 24 april begint. In 8 weken ga je dan 2 keer in de week roeien en leer je de beginselen van het roeien. Let op! Er is maar een beperkt aantal plekken voor de instructie, dus geef je snel op.

Voor meer info, kijk op http://wwww.rv-weert.nl of http://www.facebook.com/rv-weert.