Overval op woning in Leveroy

112 Plaats een reactie 1 min. leestijd

Leveroy – Foto’s – Leveroy – Naar aanleiding van een woningoverval zondagavond aan de Bergdijk in Leveroy, wordt er op dit moment technisch onderzoek verricht door de politie in en rondom de woning. Het is hetzelfde perceel waar in februari van dit jaar resten van een drugslab werden gevonden: http://iwdg.nl/2jKzxJJ

Rond 23.00 uur kreeg de politie melding dat eerder die avond de bewoner van een woning aan de Bergdijk slachtoffer was geworden van een woningoverval. Meerdere personen forceerden daarbij de deur om toegang te krijgen tot het huis. Ze bedreigden en mishandelden de aanwezige bewoner en vertrokken vervolgens met vermoedelijk een hoeveelheid cashgeld in een auto. De bewoner heeft ook de woning verlaten om alarm te slaan.

Getuigenoproep
De politie heeft via Burgernet een oproep aan het publiek gedaan om mee uit te kijken naar de verdachten. Er is ook een Burgernet-bericht verstuurd. Getuigen die informatie hebben over de woningoverval kunnen deze delen via 0900-8844 of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

[nggallery id=’4903′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie