Records IJzeren Man Volksloop

Plaats een reactie

Geen beter loopweer dan afgelopen zondag; regelmatig een stralend zonnetje, windstil, rond de 10 graden, en een prachtig strak parcours. Dat was een meevaller, want de Palmen Sport Volksloopserie beleefde zijn 3e ronde.

De deelnemers hadden er zin in, en diverse tijden logen er niet om; menig persoonlijk record werd dan ook verbroken. Bij de jeugd t/m 9 jaar presteerden broer Tijn en zus Lotte Hermans het, om allebei de eerste plaats in hun categorie te bezetten; bij de jongens was dat in 5.04 min. en bij de meisjes 5.38 min. Ook bij de familie Flipsen kan men tevreden zijn; zoon Martin legde de 3.5 km in 12.35 min. af, en vader Henk finishte in 13.57 min.; allebei daardoor op de 1e plaats in hun categorie. Op de 10.5 km snelde Teun Duisters uit Budel in een tijd van 37.34 min. als eerste over de eindstreep.

Maar er was ook weer een feestelijk moment; Harrie Nouwen uit Weert werd in het zonnetje gezet voor zijn 200e deelname.

Voor alle uitslagen, aantal deelnames, en de stand in de Palmen Sport Volksloopserie kun je terecht bij: www.avweert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.