Lentefeest Ronde Tafel 146

Op 1 april vond het Lentefeest plaats van serviceclub Ronde Tafel 146 Weert.

Dit keer speelde de gehele avond zich af op de Ocean Diva Futura. Een luxe boot dat ingericht is als evenementenlocatie en door verschillende wateren en kanalen vaart. Tijdens de avond genoten de aanwezigen van een 5-gangen diner en verschillende muzikale live-optredens.

Gedurende de avond werden er op verschillende manieren bijdrages geworven ten bate van de geadopteerde goede doelen. Zo was er een veiling waarbij op items geboden kon worden waaronder; een tafelkok-arrangement voor 10 personen, voetbalclinic van André Ooijer, VIP kaarten Nederlands elftal, 3 Greenfees voor 18 holes golf van The Dutch in Spijk, gesigneerde gitaar van Guus Meeuwis, een volledige car wrap, VIP-bezoek aan RTL Late Night, huiskamerconcert Guarantee, privé-clinic Rob Ehrens, concerttickets Robbie Williams en een helikoptervlucht. Naast de loterij kon men ook champagne kopen, waar een deel van opbrengst naar de goede doelen ging.

De opbrengst van de avond gaat net als ieder jaar naar een aantal goede doelen;
– Sinterklaashuis
– Sinterklaasfeest voor de minima
– Voedselbank
– Stichting Land van Horne
– Zwembad de IJzeren Man
– AZC
– Zwemsportdag voor mensen met een beperking
– Stichting Jarige Job
– “Op Herme”
– Stichting Gaan voor Goud
– Franciscus Hospice