Helaas is bij Steven Voesten 10 weken geleden gediagnosticeerd met Hodgkin (lymfeklierkanker). Hij is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, hij wil hier wat positiefs van maken. De entertainment-industrie is waar zijn hart ligt en hier wil hij dan ook wat mee doen gedurende deze heftige periode. Hij organiseert daarom het Cure Festival.

Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van Cure Festival. Muziek verwoordt waar woorden soms tekortschieten, daarom hebben zij gekozen voor een muziekfestival om kanker nogmaals onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing.

Door middel van ticketsales wil men geld inzamelen voor het KWF-kankerfonds en tegelijkertijd een super feest neerzetten! Motivatie: Steven Voesten heeft in 2015 met zijn bedrijf Ayo Events ‘Kings Night’ en ‘Freedom Night’ opgezet in Weert. Ook heeft hij al verschillende podiums mogen betreden onder zijn alias: DJ Steve Turnt.

Het Cure Festival vindt plaats op 13 mei in Kerkrade Music Dome. De opbrengst van de verkochte kaarten van dit evenement gaan naar KWF. KWF heeft het festival dan ook opgenomen in hun acties (https://acties.kwf.nl/curefestival). Er zullen bekende DJs optreden, waaronder Lucas en Steve, Morello Twins, Pep en Rash.
Ook deze DJs en hun management doen gratis mee om KWF te steunen.

Bekijk meer informatie

http://iwdg.nl/2nMambm & http://musicdome.nl/future-events/cure-festival-%E2%9C%99-13-may-%E2%9C%99-music-dome/

1 REACTIE

Comments are closed.