Toons Toppers maken zich klaar

1 reactie

38 Toons Toppers 2017 zijn gestart met de training. Zij gaan dit jaar de uitdaging aan om de Mont Ventoux te bedwingen.

Ieder met zijn eigen doel en motivatie. Sommigen in het kader van hun eigen herstel, sommigen voor een nabestaande en anderen omdat ze zich gewoon willen inzetten voor het goede doel. De hele groep traint, onder leiding van het begeleidingsteam van het Toon Hermans Huis Weert e.o., een half jaar intensief om op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september de magische berg van de wind op te gaan en de top te halen. Te voet of op de fiets. De deelnemers komen grotendeels uit de regio.

Onder hen Jan Willem van Gog die op donderdag in de rolstoel samen met zijn dochters naar de top gaat en op vrijdag diezelfde top zelf per handbike wil beklimmen! Ook doet er dit jaar een groep betrokken scholieren van de middelbare scholen in Weert mee.

Niet alleen de training is begonnen, ook de sponsorwerving is van start gegaan. Steun de Toons Toppers 2017 op weg naar de top. Wil je meer weten over de Toons Toppers 2017 kijk dan op de website http://www.grootverzettegenkanker.nl/toonstoppers. Een gedeelte (40%) van de sponsorgelden komt ten goede aan het Toon Hermans Huis in Weert. Het grootste deel wordt besteed aan onderzoeken om de ziekte kanker te bestrijden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie