Twee gewonden bij ongeval

Haler / Stramproy – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 21.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Isidoorstraat tussen Haler en Stramproy.

Ter hoogte van de splitsing met de Sniekstraat in Haler was een auto in een sloot beland. Volgens getuigen moest de auto een uitwijkmanoeuvre maken voor een naderend voertuig op de splitsing. De auto reed vervolgens de sloot in. De twee inzittenden, een man en een vrouw, raakten gewond.

Omdat de situatie in eerste instantie ernstig leek werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Ook de brandweer van Stramproy en Weert kwamen ter plaatse voor een mogelijke technische bevrijding. De slachtoffers wisten uiteindelijk met een helpende hand van omstanders en hulpverleners uit de auto te komen.

De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/nDKe-WigOt4

[nggallery id=’4957′]