2e editie Music meets Franciscus

2 reacties

Na het grote succes van Music meets Franciscus in 2015 kon een vervolg niet uitblijven. Op vrijdag 27 oktober 2017 organiseert Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid de tweede editie van deze muzikale dinnershow, wederom in de sfeervolle ambiance van het Franciscus Huis Weert. Op woensdag 5 april werd de samenwerking bekrachtigd door Bart Janssen en Jasper Heesakkers van de harmonie en Rian Schonkeren-Hendrix van het Franciscus Huis Weert.

Een avond die alle zintuigen gaat prikkelen

Music meets Franciscus wordt een avond die alle zintuigen gaat prikkelen. In het tot feestzaal omgetoverde Franciscus Huis Weert gaan de gasten genieten van een luxe vijfgangendiner gecombineerd met een wervelend muzikaal programma. Jasper Heesakkers: “Wat een aantal jaren geleden begon als een ambitieus plan eindigde in een overweldigende avond die al onze verwachtingen, maar ook die van onze vele gasten, heeft overtroffen. Dit jaar halen we alles uit de kast om de vorige editie te overtreffen, dat beloven we!”

Opbrengst naar het goede doel

Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid is een actieve vereniging die midden in de Weerter samenleving staat. Eén van de jaarlijkse hoogtepunten is het Mantelzorgconcert, waarbij alle Weerter mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Bart Janssen: “De harmonie is ook een plek waar kinderen kennis maken met muziek. Muziek maken verbindt. De opbrengst van Music meets Franciscus komt ten goede aan ons jeugd- en opleidingsorkest, zodat wij jong talent de kans kunnen blijven geven om zich muzikaal te ontwikkelen”.

Reserveren

Entreebewijzen voor Music meets Franciscus kosten € 125,00 per stuk. Het entreebewijs geeft toegang tot de dinnershow en is inclusief eten en drinken gedurende de hele avond. De ontvangst is vanaf 18:00 uur en het programma duurt tot 01:00 uur. Kaarten kunnen besteld worden via www.musicmeetsfranciscus.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bart Janssen (tel. 06 5193 8989) of met Jasper Heesakkers (tel. 06 1066 6318).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties