Zonnig verloop Unicefloop

Foto’s/video – Op zondag 9 april deden circa 700 kinderen in Weert mee aan de Unicefloop.

Nadat wethouder Geert Gabriels het startsein had gegeven liepen de kinderen vanuit het startlokaal in de aula van het College een of meerdere ronde(n) van circa 5 kilometer richting Altweerterheide en terug door het bungalowpark. Ze werden per kilometer of rondje gesponsord door familie, buren en kennissen. De Unicefloop bestaat al ruim 40 jaar en in Weert werd deze sponsorloop voor de 34e keer gehouden. De deelnemende kinderen zijn leerlingen van bijna alle basisscholen in deze gemeente.

De weergoden waren dit jaar goed gezind. Onder het genot van een stralend zonnetje en de muzikale klanken van Hermeni-j de Kompeni-j liepen de kinderen hun ronden. Bekijk een sfeerimpressie.

Bekijk een timelaps via Youtube (via Suzanne Truijen)

https://youtu.be/RywJQ-f_RN8

[nggallery id=’4932′]