De Unicefloop regio Weert is een sportieve actie, waarbij kinderen zelf iets kunnen betekenen voor hun leeftijdsgenoten wereldwijd. Dit jaar lopen ze voor “kinderen op de vlucht”.

Op zondag 7 april doen ca. 600 gesponsorde kinderen in Weert mee aan de Unicef loop. Nadat wethouder Tessa Geelen om 10 uur het startsein heeft gegeven lopen de kinderen vanuit het startlokaal in de aula van het College een of meerdere ronde(n) van ongeveer 5 kilometer richting Altweerterheide en terug door het bungalowpark. Ze worden per kilometer gesponsord door familie, buren en kennissen.

Je bent van harte welkom

Maar niet alleen gesponsorde kinderen mogen deelnemen aan deze Unicef loop, ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, kennissen, vrienden etc. etc. nodigt de organisatie uit om zich op zondag 7 april bij de balie “losse inschrijvingen” vrijblijvend aan te melden voor deelname, om zodoende voor € 3,– per persoon deze Loop financieel extra te ondersteunen.

Voor extra donaties staan er die dag altijd collectebussen in de aula opgesteld. Lagere school kinderen die graag gesponsord mee willen lopen, maar die via school geen deelname-envelop hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden via onderstaand mailadres.

Email: [email protected]