Auto over de kop op A2

5 reacties

Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag omstreeks 3.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Eindhoven naar Weert was een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. De auto kwam in de naastgelegen greppel terecht en vloog vervolgens over de kop. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De bestuurder is ter plaatse nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. “Voor deze bestuurder zijn vermoedelijk de engeltjes op!”, aldus de politie Cranendonck via twitter.

Door de klap was ook een tak afgebroken. De brandweer van Maarheeze werd gealarmeerd om de tak te verwijderen zodat deze geen gevaar meer vormde voor het verkeer. Tevens was er schade aan het wegdek ontstaan. De snelweg werd een aantal minuten afgesloten ten behoeve van de opruim- en bergingswerkzaamheden.

De bestuurder is met de politie meegegaan naar het bureau voor de verdere afhandeling. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door een berger.

[nggallery id=’5068′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties