Fransman vlucht na crash op A2

4 reacties

Update 22.11u – Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 19.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven was een auto tegen de middengeleider gebotst. De bestuurder, volgens de politie vermoedelijk een Fransman, sloeg op de vlucht. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse, maar die kon onverrichter zake huiswaarts.

De automobilist had een lichte ravage veroorzaakt met zijn crash. De middengeleider was omver gereden en de weg lag vol met zand en gras. Een rijstrook moest dan ook enige tijd worden afgesloten voor het verkeer.

Zoekactie

De politie is een zoekactie gestart naar de Fransman. Het signalement luidt als volgt: man, 1m75 lang, donker kort haar, donkere bovenkleding. De man is richting het NS-station (Driebos) gevlucht in Maarheeze en hij droeg een witte plastic tas bij zich. Heb je meer informatie? Bel dan direct 112.

Update

De zoekactie is flink uitgebreid. De politie is nog steeds (20.35 uur) aan het zoeken naar de bestuurder. Er wordt met 6 eenheden gezocht en ook zijn er twee speurhonden ingezet. Het treinverkeer heeft de opdracht gekregen om stapvoets te rijden tussen Maarheeze en Weert.

Update 2:

De zoekactie heeft resultaat opgeleverd. De politie heeft een verdachte aangehouden. De man had teveel gedronken, zo meldt de politie. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex in Eindhoven.

[nggallery id=’5067′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties