Auto rijdt kantoor binnen

Haelen – (Foto’s/video) De hulpdiensten van Weert en Roermond zijn zondag omstreeks 14.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Windmolenven in Haelen.

Op het terrein van een kozijnfabrikant was een personenauto een kantoor binnen gereden. In de auto zaten een man en een kind. De brandweer werd gealarmeerd voor een technische bevrijding. Het kind kwam met de schrik vrij, maar de bestuurder moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.

Het kind is opgevangen door bekenden. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis. Het kantoor en de auto liepen flinke schade op. De auto is afgesleept door een berger en medewerkers van het getroffen bedrijf zijn meteen begonnen met het dichtmaken van het kantoor. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/VMCeMFHf2-o