Escape Outdoor Festival

Maarheeze – Zaterdag 17 juni zal Maarheeze op zijn grondvesten schudden. Op sportpark de Romrijten (Philipsweg 2) zal de eerste editie van Escape Outdoor Festival plaatsvinden. Met 3 stages, een groot aantal bekende dj’s, een paintballbaan, een exclusieve VIP en zelfs een mobiele escaperoom willen de 3 organisatoren zich onderscheiden van andere festivals.

Mark Smulders, Brahim Zimmerman en Bennie Coenen hebben afgelopen zomer de handen ineen geslagen om een nieuw evenement van de grond te krijgen in Maarheeze. Na het Harlekyn festival, Puk en Muk pop en Het Festival is het al 10 jaar stil in Maarheeze. “Erg Jammer!” vindt voorzitter Mark Smulders. “Deze festivals zorgden al jaren voor een gezellige samenklontering van Maarheeze en gemeente Cranendonck waarbij gemoedelijkheid en gezelligheid voorop stonden”. “Dit zouden we graag terug willen zien”. Zelf zijn de drie al jaren liefhebbers van festivals. “Als liefhebber weten we dan ook wat onze bezoekers willen”, geeft Bennie aan. “En daarbij gaan we groots uitpakken” zegt Brahim met een grote glimlach. “We hebben werkelijk aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat onze bezoekers niks tekort komen”.

Door meerdere muziek stijlen te combineren hoop het drietal een gevarieerd publiek te trekken. In de middag zullen R&B, Hiphop, foute uur, 90’s, house, deephouse en Techno de boventoon voeren, waarna het later op de avond over zal gaan in Atmoz en Zino Classicss en de hardere stijlen zoals: Freestyle, Hardstyle en Hardcore.

Op het festival zullen ook een aantal activiteiten plaatsvinden waar bezoekers zelf deel van uit kunnen maken. Er zal een paintballbaan opgebouwd worden en een mobiele escaperoom staan. Bij beide activiteiten zijn mooie prijzen te winnen als festival tickets, meet & greet, en gesigneerde items. Er is zelfs een mogelijkheid om mee te doen aan een loterij waarmee je een rondvlucht over het festival kunt winnen.

Volg Escape Outdoor Festival via www.facebook.com/escapeoutdoorfestival. Hier zijn naast kaartjes ook verschillende prijzen te winnen, zoals onder andere verschillende festival tickets.

Tickets zijn te verkrijgen via www.tibbaa.com/escapeoutdoorfestival.