Onderzoek fietsklimaat Weert

11 reacties

De Fietsersbond doet onderzoek naar het fietsklimaat in Weert. Mocht Weert uit de bus rollen als fietsvriendelijke stad, dan mag de titel Fietsstad 2018 een jaar lang worden gevoerd.

De landelijke Fietsersbond inventariseert komende weken hoe het gesteld is met het fietsklimaat in Weert. Zijn er voldoende fietspaden? Zijn deze veilig? Zijn er knelpunten of plekken waar het juist heel goed gaat? Om dit goed in kaart te brengen wordt de hulp gevraagd van iedereen die wel eens in de gemeente Weert fietst.

In de enquête op www.fietsstad2018.nl kan iedereen aangeven wat er op fietsgebied speelt in Weert. Tevreden over de fietstunnel naar Boshoven of is het Stationsplein een doorn in het oog? De Fietsersbond hoort graag de mening van de Weertenaar. De enquête kan tot 31 mei worden ingevuld. Rond de jaarwisseling wordt de definitieve lijst van fietsvriendelijke steden verwacht. Dan is duidelijk hoe Weert heeft gepresteerd.

De lokale vrijwilligers van de Fietsersbond komen op voor de belangen van de fietser in Weert. De Fietsersbond wordt door de gemeente regelmatig gevraagd om mee te kijken naar nieuwe of bestaande verkeerssituaties in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
11 reacties