Frontale botsing brommer & scooter

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag iets voor middernacht gealarmeerd voor een ongeval op de Langstraat in het centrum van Weert.

Op de splitsing Maasstraat / Langstraat had een frontale botsing plaatsgevonden tussen een brommer en een scooter. De bestuurders van de voertuigen kwamen ten val. De man op de brommer liep hierbij een lichte hoofdwond op. De bestuurder van de scooter zette hem op een lopen en verdween, zo verklaarden getuigen.

Een behulpzame buurtbewoner behandelde de gewonde brommerrijder. Intussen werden de hulpdiensten gewaarschuwd. De gewonde brommerrijder is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens een blaastest bleek dat de brommerrijder een glaasje teveel had gedronken. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar de gevluchte scooterrijder.

Getuigen

Ben je getuige geweest van het ongeval? Neem dan contact op met de politie Weert via telefoonnummer 0900-8844.