Ombouw naar La Place in volle gang

Economie Weert 1 reactie 2 min. leestijd

De AC-restaurants die naast de snelweg A2 tussen Nederweert en Weert liggen worden omgebouwd tot La Place-restaurants. De ombouw van het eerste restaurant is in volle gang.

Begin november 2016 nam investeringsmaatschappij Gr8 Investments alle AC-restaurants in Nederland over van het Italiaanse Autogrill. Gr8 Investments verkocht vervolgens in januari van dit jaar de AC restaurants door aan La Place. La Place is na het faillissement van warenhuis V&D in handen gekomen van Jumbo.

Aanvankelijk werd gezegd dat de ombouw van de AC-restaurants nog enkele jaren op zich kon laten wachten, maar niets is minder waar. Jumbo is inmiddels begonnen met de ombouw van het AC-restaurant Meiberg (A2, rijrichting van Maastricht naar Eindhoven). Het AC restaurants is hermetisch afgesloten, maar het Burger Kings restaurant is wel nog open. Het pand naast de A2 wordt zowel van binnen als van buiten gerenoveerd. Voor de mensen die een tussenstop maken is het wel even behelpen want ze moeten bijvoorbeeld gebruik maken van een mobiel toilet.

Het AC-restaurant aan de zijde Roevenpeel (A2, rijrichting Eindhoven naar Maastricht) wordt op een later moment aangepakt, maar dat zal ook op korte termijn zijn omdat La Place volop bezig is met de werving van nieuw personeel voor beide locaties.

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant.

Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten.

[nggallery id=’5134′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie