Info & excursie Herenboeren

Herenboeren Land van Weert is goed op weg. Ruim 50 gezinnen hebben hun interesse omgezet in ondertekening van een intentieverklaring om deel te nemen in de op te richten coöperatie of gaan dit binnenkort doen. Met deze ruim 50 gezinnen bereikt Herenboeren Land van Weert 1/3 van het streefgetal van 150 waarbij de coöperatie definitief gestalte krijgt. Maar, er zijn meer enthousiaste herenboeren nodig.

Informatiebijeenkomst, maandag 15 mei

Heb je nog vragen? Wil je weten Herenboeren Land van Weert ook al weer precies beoogt met hun plan om gezamenlijk een boerderij op te richten en hun eigen eten te gaan produceren? Dan ben je welkom op de informatieavond op maandag 15 mei aanstaande. Gedurende deze avond wordt je bijgepraat over het Herenboerenconcept, de beweegredenen, de voorwaarden en de toekomstplannen.
Locatie: Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4
Start 19.30 uur.

Excursie

Je kan ook aansluiten bij de geplande excursie naar Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel op zaterdag 20 mei a.s. Deze herenboerderij in coöperatievorm is al twee jaar operationeel en gelegen in een lommerrijke omgeving op een 200 jaar oud landgoed. Je wordt rondgeleid door mensen van de coöperatie en je krijgt uitleg over het hoe, het wat en het waarom.
Verzamelpunt: de Carpoolplaats aan de A-2, afslag 25 Boxtel Noord (Kampspoor)
Tijdstip: 13.00 uur op de parkeerplaats (reistijd vanuit Weert is ca. 45 minuten).

Voor degenen die willen carpoolen, men vertrekt in Weert om 12.00 uur bij het Natuur- en Milieucentrum aan de Geurtsvenweg 4.

Meer info over bovenstaande activiteiten en mogelijkheid tot aanmelden tref je aan op landvanweert.herenboeren.nl.