MMC Weert JO09-1 pakt de dubbel

Kampioenen Onger os Sport Weert 2 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) MMC Weert JO9-1 (F1) heeft een superweek achter de rug. Dinsdag werd V.V. Helden bijgehaald door in een ware thriller een 3-1 achterstand om te zetten in een 3-6 overwinning. Daardoor kwamen zij in winstpunten gelijk met Helden en werden ze Kampioen in de Hoofdklasse 1.6.

Afgelopen zaterdag kwam het MMC-team opnieuw V.V. Helden tegen, maar nu in de regiofinale van het Zwaluwen Bekertoernooi. In Blerick, op neutraal terrein, werd een zinderende finalewedstrijd gespeeld. Het scoreverloop zorgde ervoor dat de vele meegereisde supporters stonden te trillen op hun benen. Uiteindelijk trok MMC Weert F1 met een 3-1 overwinning aan het langste eind en won de finalewedstrijd. De dubbel was binnen.

Bij terugkomst in Weert werden de spelers op grootse wijze ontvangen door de deelnemers aan het MMC Weert Jeugdtoernooi wat op dat moment nog in volle gang was. Een mini Coolsingel dus. Nu rest voor de finalisten nog de Districtsfinale die op 11 juni in Schijndel worden gespeeld.

De Jeugdcommissie van MMC feliciteert de spelers Adem, Jessin, Kian, Maks, Levi, Roan, Said, Wesley en Youssef en de trainers Paul en Joessef van harte met deze fantastische prestaties: jullie zijn kanjers.

Ingestuurde bijdrage van Peter

[nggallery id=’5108′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties