Nieuw programma Munttheater

1 reactie

(Foto’s) Maandagavond 22 mei presenteerde het Munttheater haar nieuwe programma en de brochure 2017-2018 aan haar Hartsvrienden, abonnementhouders en de pers tijdens de jaarlijkse Preview.

Een volle zaal genoot van de presentatie, die deze keer in het thema van De jaren `50 was gegoten. Joes Boonen vervulde hierbij de rol van zingende presentatrice. Het publiek werd reeds op de rode loper in de sfeer van de `fifties’ gebracht door een witte Cadillac. Op de tonen van mannenkoor Manoeuvre vanaf de balustrade werden de bezoekers naar de zaal geleid. In een kleurig decor met jukebox en begeleid door huisband The Oaken Towels werd het publiek getrakteerd op een avond vol muziek en optredens van o.a. de Belgische cabaretière Els de Schepper en musicalster Stanley Burleson.

Programma

Het nieuwe theaterseizoen zit weer boordevol bijzondere voorstellingen. Het kent een gevarieerd programma, met een uitgebreid aanbod aan cabaret, waaronder twee Belgische toppers: Els de Schepper en Thomas Smith. Maar ook Tineke Schouten, Pieter Derks, Daniël Arends, ‘BraboNeger’ en Leon van der Zanden staan op het affiche. Ook zijn er komend seizoen veel boekvoorstellingen te zien, o.a. `Het dagboek van Hendrik Groen’, `Ma’ van Hugo Borst en `Brieven uit Genua’ van Toneelgroep Maastricht.

Verder staan de producties The Soul of Tina, The Play That Goes Wrong, VAMOS! met Lenette van Dongen en een speciaal rock-’n- roll kerstconcert van René Shuman in onze theaterzaal. Voor de kleinsten is er dit seizoen ook genoeg te beleven met o.a. Hans & Grietje, Het Zandkasteel, Woezel & Pip en op tweede kerstdag Dummie de Mummie! Bijzonder zijn dit seizoen de vele Brabantse talenten, de regionale producties waaronder Les Misérables en ons aanbod aan klassieke muziek. Het klassieke programma wordt op zondagmiddag 28 mei tussen 12:00 en 13:00 uur nog eens apart toegelicht in de RICK Concertzaal door Gert Geluk.

Brochure

Wethouder Geert Gabriëls kreeg het 1e exemplaar van de brochure overhandigd door directeur Brigitte van Eck. De brochures zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de Theaterkassa.

Vrije verkoop

Het nieuwe programma is reeds zichtbaar op de vernieuwde website van het Munttheater. De vrije verkoop start op maandag 29 mei om 12.00 uur via de website en vanaf woensdagmiddag 31 mei aan de Theaterkassa. Kijk voor meer info op www.munttheater.nl of op hun Facebook pagina.

[nggallery id=’5109′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie