Munttheater in teken van Afrika

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Helemaal in de Afrikaanse sfeer van de voorstelling Abafazi vindt er op zaterdag 6 mei a.s. in de foyer van het Munttheater een gezellige Afrikaanse markt plaats voorafgaand aan de voorstelling. Ondernemers uit Weert en omgeving presenteren aan de bezoekers producten die te maken hebben met dit kleurrijk continent.

Naast onder andere de kunstwerken, sieraden en reizen uit Afrika zullen de djembees van de Free African drums niet ontbreken. Een gezellig begin van de avond als opmaat naar de voorstelling die om 20:15 uur in de theaterzaal begint.

Abafazi

Tijdens de voorstelling zullen negen Zuid-Afrikaanse Zulu vrouwen het publiek mee op reis nemen door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. Internationale hits van Miriam Makeba en Brenda Fassie passeren de revue, afgewisseld met indrukwekkende drum- en danspartijen en natuurlijk wordt er ook a capella gezongen. Een avond Afrika-belevenis om niet snel te vergeten!

De aanvang van de markt is om 18:30 uur. Toegang is exclusief voor alle bezoekers van de voorstelling.
Zaterdag 6 mei / aanvang 18:30 uur
Prijs Afrikaanse markt: gratis
Prijs voorstelling Abafazi € 28,50 inclusief theaterdrankje

Kaarten en info via:

https://www.munttheater.nl/cgi-bin/munt.cgi?menu=550&spdt=29023
Munttheater Collegeplein 3 Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie