Nieuwe namen Bospop 2017

Vandaag voegt Bospop vier nieuwe namen toe aan het programma. Met deze vier nieuwe namen is het programma nagenoeg compleet. Ook Therapy?, Delv!s, Tyler Bryant & the Shakedown en Stevie Nimmo Trio komen naar Bospop. Eerder werden al Beth Hart, Madness, Doe Maar, Anouk, Dropkick Murphys, The Pretenders en Supertramp’s Roger Hodgson bevestigd. Bospop vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

Therapy? groeide in de jaren negentig uit tot een van de populairste Ierse bands. Niet vreemd, want frontman Andy Cairns en de zijnen brachten een mix van heavy maar melodieuze rock en cynische teksten waarmee menig ‘Screamager’ zich midden jaren negentig uitstekend kon identificeren. Onder de naam Delv!s heeft de Belg Niels Delvaux zijn eigen stemgeluid gevonden: cool, ontspannen en tegelijk krachtig. Met zijn band maakt hij een eclectische mix van gospel, elektronica en jazz die niet onopgemerkt is gebleven.

Tyler Bryant & The Shakedown is zo onstuimig, rauw en oprecht als je rock & roll tegenwoordig kunt krijgen. De band uit muziekstad Nashville speelt een soulvolle combinatie van rootsmelodieën en gespierde riffs, met een ondertoon van psychedelische mystiek. De gitaarspelende broers Alan en Stevie Nimmo bouwden als The Nimmo Brothers de afgelopen twee decennia een welhaast legendarische live-reputatie op in het bluesrockwereldje. Nu komt broer Stevie met zijn eigen
Stevie Nimmo Trio naar Bospop om je recht in het hart te raken met zijn intense zang en dito gitaarspel.

Op Bospop treden zesentwintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en het tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Kaarten en meer informatie: www.bospop.nl