Goeddoelhuis Weerterbergen

Roompot Vakanties gaat tien goededoelhuizen openen op diverse vakantieparken en stelt de woningen beschikbaar aan de Koos Konijn Foundation. Hierdoor kunnen jaarlijks ruim duizend gezinnen die te kampen hebben met ziekte of financiële problemen, gratis op vakantie. Het eerste huis opent zaterdag 20 mei 2017 op vakantiepark Weerterbergen in Weert. Diverse landelijke goede doelen hebben interesse getoond om samen te werken met de foundation.

De Koos Konijn Foundation is een initiatief van Roompot Vakanties dat zich inzet voor mensen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. De foundation bestaat één jaar en heeft inmiddels ruim dertig gezinnen die een zware periode doormaakten een vakantie geschonken.

Op zaterdag 20 mei wordt, tijdens het feestelijke Koos Fanweekend, de vakantiewoning officieel geopend. In hetzelfde weekend vindt ook het Koos Konijn Fanweekend plaats op vakantiepark Weerterbergen. Van vrijdag 19 tot en met maandag 22 mei 2017 kunnen honderden kinderen uit het gehele land deel aan allerlei gratis activiteiten die in het teken staan van mascotte Koos Konijn en zijn fans.

Het volledige programma van het Koos Konijn Fanweekend is te zien op https://koosfanweekend.nl.
Adres: Weerterbergen, Trancheeweg 7, 6002 ST Weert