Open dag Voedselbank en Sponsorwinkel

De Voedselbank en de Sponsorwinkel organiseren samen een open dag op zaterdag 13 mei, van 13:00 tot 15:00 uur. Op deze open dag is iedereen van harte welkom.

Op deze dag verzorgen zij rondleidingen zodat jij een kijkje kan nemen achter de schermen van de Voedselbank en Sponsorwinkel. Om mee te spelen voor leuke prijzen bij de tombola kun je een zak textiel en/of speelgoed meenemen.

De hulp van de Voedselbank is bedoeld om huishoudens een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun geldproblemen. De huishoudens houden op die manier meer geld over voor andere dingen waar ze geen geld voor hebben. Dat kan soms net genoeg zijn om bijvoorbeeld eens met hun kind naar de speeltuin te gaan.

De Sponsorwinkel sluit daar goed op aan met hun aanbod van mooie kleding en speelgoed voor een klein bedrag. De Sponsorwinkel steunt door de verkoop van de kleding goede doelen en verenigingen. Tevens vieren zij hun 10 jarig bestaan.

Wat is er allemaal te doen tijdens de open dag:

• Stormbaan voor de kids
• Tombola
• Rondleidingen
• DJ met sfeermuziek
• Cheque- uitreikingen voor goede doelen

Ze zien je graag op zaterdag 13 mei. Ze zorgen voor een hapje en een drankje en de DJ zal ervoor zorgen dat de sfeer compleet is. Vergeet jouw zak textiel en/of speelgoed niet. Hoe meer zakken je meebrengt hoe meer kans je maakt op leuke prijzen.

Je vindt de Sponsorwinkel en Voedselbank aan de Dr. Schaepmanstraat 17 (naast de Aldi) in Weert.