Samenwerking paardenverenigingen

Foto: PSV Men-lid Sylvia Haerkens in actie

Naar aanleiding van oriënterende gesprekken eind 2016 tussen Paardensportvereniging Laar en de recreatieve men-vereniging Het Vurige Span is recentelijk en gezamenlijk besloten dat PSV Laar haar afdelingen dressuur en springen uitbreid met een officiële KNHS goedgekeurde MEN afdeling. Daarbij gaat PSV Laar een samenwerking aan met Het Vurige Span t.b.v. de recreatieve menners.

De beoogde samenwerking levert voor beide verenigingen voldoende voordelen op, zo kunnen de wedstrijd rijdende menners in het Weertse nu ook voor “Weert” uitkomen op officiële wedstrijden en kunnen de leden van PSV ook proeven aan het recreatieve mennen. Dat deze prille samenwerking succesvol is blijkt wel uit het feit dat de eerste wedstrijdsuccessen reeds geboekt zijn.

Meer info is te vinden op de Facebook pagina van PSV Laar:
https://www.facebook.com/PaardensportverenigingLaar/