Ravage na ongeval op A2

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zondag rond middernacht gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert-Noord.

In zuidelijke rijrichting was ter hoogte van afrit de Wildenberg de bestuurder de macht over het stuur verloren van zijn auto. De auto ramde een een UIT-bord en een andere auto. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Enkele inzittenden hadden pijnklachten en zij zijn in de ambulances gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was er een ravage ontstaan op de snelweg. De brokstukken lagen over twee rijstroken en de naastgelegen afrit verspreid. Tevens waren er verkeersborden omver gereden. De snelweg is een klein uurtje afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer bij Eindhoven werd bij Leenderheide omgeleid. Het verkeer dat reeds op de snelweg A2 naar het zuiden reed werd via afrit Wildenberg omgeleid.

De beschadigde voertuigen zijn afgesleept door een berger. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval. De verzekering zal zich verder over het incident buigen.