Geslaagde regiodag Scouting

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De kabouters en welpen van de Scouting Hubovra, Scouting St. Job Leuken-Weert, Scouting Tungelroy, Scouting St. Rumoldus en Scouting Nederweert kwam afgelopen zaterdag samen tijdens de Regio Scoutingdag. Dit jaar was men te gast bij de scouting in Tungelroy.

Het thema van dit jaar was ‘binnenstebuiten’. Alles ging dan ook in omgekeerde vorm. Men begon met de sluiting en eindigde de dag met de opening. Tussentijds werden er diverse spellen gespeeld waarmee men punten kon verdienen. Al met al was het goed voor veel plezier. Ook de weersomstandigheden zaten mee.

Bekijk een sfeerreportage van de mooie dag.

[nggallery id=’5046′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie