Tokkelen tijdens Bevrijdingsdag

Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Ook in Weert wordt op vrijdag 5 mei Bevrijdingsdag gevierd. Tijdens deze dag worden op de Markt en Nieuwe Markt een aantal evenementen georganiseerd die leuk zijn om met de familie te bezoeken.

Het Bevrijdingsfeest start om 13.00 uur op de Markt met de mogelijkheid om wederom in legervoertuigen een rondrit over de Singels te maken, tegen een kleine, vrijwillige vergoeding, die dit jaar bestemd is voor de Dierenambulance Midden-Limburg. De dierenambulance werd in april gedupeerd door een inbraak. Om 15.00 uur is er voor alle Weertenaren en bezoekers aan de stad het (gratis) Bevrijdingsconcert in de St. Martinuskerk met optredens van diverse Weerter muziekgezelschappen en solisten.

Tussen 13.00 – 17.00 uur vinden er verschillende sportieve activiteiten plaats, zoals tokkelen vanaf het dak van de HEMA en een selectie van buitensporten – in samenwerking met Urban Sport Tour Weert – Punt Welzijn. Kortom sport en spel voor iedereen.

Voor de vierde keer in successie zullen jongeren uit Weert (in samenwerking met Punt Welzijn) op 5 mei ouderen (met hun begeleiders en vrijwilligers) uit verzorgingshuizen ophalen, rondleiden en met hen gezamenlijk het Bevrijdingsconcert bezoeken.

Meer info: www.4en5mei-weert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie