‘Bosbrand’ blijkt stookvuur

112 Cranendonck Regio Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Budel / Weert – De brandweer van Budel werd maandagavond rond 21.05 uur gealarmeerd voor een bosbrand in de omgeving van de Geuzendijk.

Een voorbijganger zag vanaf de Geuzendijk in de verte een zwarte rookpluim in de lucht. Hij vertrouwde het niet en waarschuwde brandweer. De brandweer ging poolshoogte nemen en intussen kwam er ook informatie binnen dat vanuit Weert de rookpluim was waargenomen in de omgeving van de Wildenberg.

De brandweer ging op onderzoek uit en kwam uiteindelijk uit in de omgeving van schietbaan de Wildenberg. Daar zag men dat op een buitenterrein tussen Stal Korenbloem en de schietbaan een stookvuur brandde. De rookontwikkeling nam af en er was geen gevaar voor de omgeving. De brandweer van Budel keerde vervolgens onverrichter zake terug naar de kazerne.

[nggallery id=’5024′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie