Winkelweekend voor Moederdag

De binnenstad van Weert maakt zich op voor een feestelijk Moederdag-weekend. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei, de dagen voor Moederdag in Nederland, vormen Waanzinnige Winkelacties, een Late Night Shopping en een programma vol attractief straattheater het hart van het Waanzinnig Winkelweekend Weert.

Het programma voor het Waanzinnig Winkelweekend in Weert is compleet. Nadat Centrummanagement Weert eerder al het straattheaterprogramma bekend maakte is nu ook de volledige lijst aan winkelacties gepubliceerd.

Het Waanzinnig Winkelweekend Weert biedt de perfecte combinatie van feestelijk funshoppen en genieten van straattheater. De Late Night Shopping op vrijdagavond, waarbij winkels de deuren openen tot 22.00 uur, biedt een goede mogelijkheid om een bezoekje aan lokale horeca te combineren. Ook staan er de gehele avond springkussens op de pleinen en wordt een heuse midgetgolfbaan aangelegd.

Waanzinnige Winkelacties

Op zoek naar het mooiste, liefste en leukste moederdagcadeautje? In Weert vind je het! Geniet tijdens het Waanzinnig Winkelweekend Weert van vele gastvrije acties in de binnenstad van Weert en sla je slag met speciale aanbiedingen, hoge kortingen en unieke klantcadeautjes.

Zo geeft Ferrum by Rolf een bloemstuk cadeau bij je aankopen, presenteert Kookings een tafel vol producten met 50% korting en geeft Dean4Kidz 25% korting op de nieuwe zomercollectie. Bij Foto Weert maak je met je aankoop kans op een luxe knipbeurt en haarverzorgingspakket bij De Kapper. Valora Style by Stultiens verloot naast standaard 20% korting ook nog een cadeaubon van maar liefst 50 euro en ook bij BMajko maak je kans een luxe AIM-tas te winnen. Alle acties zijn te vinden op de website van het evenement.

Late Night Shopping

Op vrijdag 12 mei blijven de winkels in de binnenstad open tot maar liefst 22.00 uur, dus bezoekers hebben ruim de tijd om te profiteren van de vele acties. Perfect ook om het winkelen te combineren met een bezoekje aan de lokale horeca. De avond wordt feestelijk aangekleed met divers straattheater en op de pleinen staan springkussens en een bijzondere mobiele midgetgolfbaan.

Straattheater

Humoristisch, spannend en spectaculair: het straattheaterprogramma van het Waanzinnig Winkelweekend Weert heeft het allemaal in zich. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei staan tal van professionele acts op het programma en worden bezoekers tijdens het shoppen verrast door afwisselend entertainment.

Het programma bevat een gevarieerd aanbod van mooi, speciaal en humoristisch straattheater. De acts zijn verdeeld over de twee dagen van het evenement. Alle acts spelen elk twee-, drie- of viermaal, dus bezoekers hebben tijdens het winkelen uitgebreid de mogelijkheid te genieten van het entertainment.

Alle Waanzinnige Winkelacties en meer info over het programma vind je op www.winkelweekend.nl.