Wertha Tripelll gepresenteerd

(Foto’s) Wertha Bier heeft een nieuw een tripel-bier op de markt gebracht: de Wertha Tripelll.

Het is het tweede brouwsel dat voor Wertha Bier in de Weerter Stadsbrouwer is geproduceerd. Het intensieve brouwproces heeft een mooi speciaalbier opgeleverd. Men enige trots werd de Tripell dan ook gepresenteerd in het proeflokaal van de Weerter Stadsbrouwerij.

Vanaf maandag is de Wertha Tripelll te verkrijgen bij o.a. Van der Feesten op Boshoven (Hoogveldstraat) en Wijnhuis Weert op Moesel (Oranjeplein). Ook zal het speciaalbier bij een aantal kroegen in Weert worden geserveerd.

Liefhebbers kunnen tot vanavond 23.00 uur en morgen vanaf 14.00 uur kennismaken met het nieuwe bier in de Weerter Stadsbrouwerij. De eerste 150 bezoekers krijgen een gratis proefglas met Wertha Tripelll.

[nggallery id=’5039′]