Lintje voor Annelies Kiggen

Human interest Onderscheidingen Onger os Weert 3 reacties 2 min. leestijd

(Foto’s) Uit handen van loco-burgemeester Martijn van den Heuvel ontving mevrouw Annelies Kiggen- Sillekens op zaterdag 6 mei 2017 een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde in het Schutterslokaal van Schutterij Sint Job tijdens de viering van het Sint Job’s patroonfeest. Zij kreeg de versierselen die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw E.A.M. (Annelies) Kiggen – Sillekens is 53 jaar en woont in Weert.

Stichting Land van Horne

Sinds 1989 werkt mevrouw Kiggen als administratief medewerkster bij Stichting Land van Horne. In deze functie verricht zij meer werkzaamheden dan redelijkerwijs van haar verwacht mag worden. Zij neemt haar functie te boven gaande initiatieven om de belangen van de stichting en van haar bewoners op de beste wijze te behartigen. Daarbij heeft ze niet alleen oog voor haar eigen takenpakket, maar is ook collega’s behulpzaam en ondersteunt anderen bij het verrichten van hun werkzaamheden. Die collegialiteit toont zij ook bij het organiseren van evenementen en ontspanningsactiviteiten voor het personeel.

Schutterij Sint Job Leuken

Mevrouw Kiggen is 35 jaar actief binnen het fluit- en tamboerskorps. Ze nam zitting in het bestuur van de muziekcommissie, die de dagelijkse gang van zaken rondom dit korps onder haar hoede heeft. Ze was secretaresse van deze commissie en de laatste jaren is ze voorzitter. Hiermee vervult ze al 25 jaar een voorbeeldfunctie voor de jeugdige muzikanten. Binnen het korps beheert ze onder meer de bladmuziek en is ze verantwoordelijk voor alles rondom de solisten en ensembles die jaarlijks deelnemen aan diverse wedstrijden. Ze is tevens contactpersoon voor de muziekschool en zodoende nauw betrokken bij de opleiding van alle muzikanten. Naast haar bestuursfunctie in de fluitcorpscommissie heeft mevrouw Kiggen ruim 15 jaar zitting gehad in het hoofdbestuur van de vereniging. Ze was achtereenvolgens secretaresse, penningmeester en vicevoorzitter. Momenteel verzorgt ze de boekhouding.
[nggallery id=’5038′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties