Zakjes gratis bloemenzaad zijn op

Opmerkelijk Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Dinsdag kwam de gemeente Weert met de mededeling dat ze 500 zakjes met bloemenzaad gratis ter beschikking stelde. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want de zakjes zijn drie dagen na de oproep allemaal vergeven.

De uitgifte van het bloemenzaad was een van de dertien groene, duurzame acties in het kader van Heerlijk Weert, zie www.heerlijkweert.com. De Weertenaren hadden de keuze uit een mengsel van eenjarige kruiden, waar je een mooi bloemenakkertje mee aanlegt, of een mengsel van eetbare bloemen. Voor de nog geïnteresseerden is het nu helaas pindakaas.

De actie zou duren t/m 19 mei a.s., maar is door het succes voortijdig ten einde.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties