Lotte Dierick bakt voor Beatrix

Foto via: NBOV

De uit Weert afkomstige Lotte Dierick had dit jaar de eer om voor Prinses Beatrix een Moederdagtaart te maken.

Patissier Lotte won afgelopen jaar de Gouden Gard met haar ‘hemelse’ creatie. Samen met de winnaars van de Zilveren en Bronzen Gard mocht ze dit jaar de Moederdagtaart voor Prinses Beatrix maken. Een hele eer!

De taarten waren gemaakt in frisse kleuren en afgewerkt met wisselende decoraties die naar de lente verwezen. Het geheel werd gepresenteerd op een ronde standaard met in het midden een vaas gevuld met een prachtig lenteboeket. De vaas en bloemen bestonden volledig uit chocolade.

Gisteren werd de kleurrijke Moederdagtaart met als thema Lente aangeboden aan prinses Beatrix. De aanbieding vond plaats op Paleis Noordeinde namens alle Nederlandse ambachtelijke brood- en banketbakkers, zo meldt de NBOV.

De aanbieding van de Moederdagtaart vindt jaarlijks plaats en wordt georganiseerd door de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV), waarvan Prinses Beatrix Beschermvrouwe is.

Bekijk de foto’s via:
https://www.facebook.com/pg/nbovbakkerij/photos/?tab=album&album_id=811868535628705

Foto via: NBOV