Van Cranenbroek winkels open

3 reacties

Budel – Het door brand getroffen gebouw van de centraal technische dienst van Van Cranenbroek aan de Keunenhoek in Budel verloren is vandaag gegaan.

Vanochtend brak omstreeks 6.15 uur een grote allesverwoestende brand uit bij het pand. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen binnen het bedrijf en bij omwonenden. Volgens de brandweer zijn er geen stoffen vrijgekomen die direct schadelijk zijn voor de volksgezondheid en er is geen asbest aangetroffen. De firma Van Cranenbroek betreurt het ten zeerste dat in de directe omgeving en de omliggende dorpen overlast hierdoor is ontstaan.

De winkels blijven gewoon open

Van Cranenbroek gaat er voor zorgen dat de klanten zo weinig mogelijk van de gevolgen van deze brand zullen merken. Alle winkels zijn gewoon zoals normaal geopend. Het distributiecentrum in Overpelt (B) blijft de winkels continu bevoorraden. Voor reparaties en onderdelen wordt er op dit moment een centrale werkplaats en onderdelenmagazijn ingericht. Van Cranenbroek zal zelf contact opnemen met klanten die wegens het aanbieden van een reparatie hier direct mee te maken hebben.

Opruimen

De verzekering gaat zo snel mogelijk starten met het opruimen van de restanten van de brand en het schoonmaken van de tuinen van de aangrenzende percelen. Ook straten in Budel zullen worden schoongeveegd.

Meer informatie

Voor meer informatie over het opruimen van de vrijgekomen roetdeeltjes en andere vragen die met de brand te maken hebben, kun je terecht bij de gemeente Cranendonck www.cranendonck.nl of via het telefoonnummer 14 0495 (vanuit het buitenland +31 (0) 495 431222).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties