Na bijna 10 jaar sluit DIO-drogisterij Aendekerk haar vestiging aan de Maaspoort. Het filiaal is nog tot medio eind juli open.

De eigenaar geeft aan dat een rendabele exploitatie niet meer mogelijk was. Het was een moeilijke beslissing om het filiaal te moeten sluiten. Ook omdat er voor de medewerksters binnen de andere filialen geen ruimte is. Zij zullen op zoek moeten naar een andere baan.

Afgelopen week is men gestart met de opheffingsuitverkoop. Daarbij zal DIO Aendekerk de resterende voorraad met korting uitverkopen.

De filialen in Weert (Oranjeplein) en Stramproy blijven gewoon open en klanten kunnen daar terecht voor de vertrouwde merken. Klantenpassen kunnen daar gewoon gebruikt blijven worden en als je cadeaubonnen hebt kunnen die ook na de sluiting van Maaspoort gewoon daar ingeleverd blijven worden.

16 REACTIES

  1. Als je alle drogisterijen in Weert opteld, zijn er veel te veel….en een groot gedeelte wat in de drogisterijen te koop is, is ook nog eens te koop bij de supermarkten..en andere zaken…drogisterijen zijn minimaal rendabel….

  2. Ja je bent dom,je kan niet eens begrijpend lezen!….lees nog eens na wat slumme Hendrik schrijft,er zijn teveel drogisten in Weert.Weert is maar een klein stadje,dus is het logisch als de klanten weg blijven,je genoodzaakt vent de deuren te sluiten,als er geen geld binnenkomt ga je over de kop.Snap je t nu Henk???

  3. En als een kledingwinkel of een bruin en witgoed zaak dicht gaat. Dan roepen ze allemaal dat alles via internet gaat of ze lopen alles in Roermond of Eindhoven.
    Dus er is altijd wel iets om achteraf te roepen

  4. Toevallig heb ik thuis in ieder geval wel een glazenbol, gekregen van een financiele adviseur die ik persoonlijk ken en inderdaad de bol en de adviseur neigen er toe jou toch in het ongelijk te stellen en adviseert jou vooral goed te lezen wat er staat, hierover na te denken en tot een sluitende objectieve conclusie te komen. Verder adviseerde hij mij om toch vooral mijn vrienden met zorg uit te kiezen waarop ik hem verzekerde dat ik zijn bezorgheid welliswaar op prijs stelde en deelde maar dat toch onze vriendschap buiten kijf stond al was het maar dat ik jou graag een hart onder de riem steek ondanks dat jij er steeds regelmatiger naast zit in het uiten van je nietzeggende mening.

  5. Gek dat de dio nog bestaat! We hebben al kruidvat, etos en de supermarkten die hetzelfde kopen. Dit is overbodig! Jammer voor de mensen maar dit soort specialistische zaakjes zijn niet meer nodig

  6. Ik wilde mij eigenlijk niet mengen in jullie innige, hartverwarmende hechte vriendschap maar vlgs mij is de betreffende drogist gewoon gestopt omdat het niet meer rendabel was. Punt.

Comments are closed.