Goede resultaten jeugdatleten

(Foto’s) Valerie Chu (12 jaar) is op zondag 25 juni in Kerkrade Limburgs kampioene speerwerpen geworden in haar categorie meisjes junioren D.

Zij wierp bij het onderdeel speerwerpen de speer naar een afstand van 26,18 meter. Dit was meer dan genoeg om deze titel te mogen bemachtigen. Met deze worp verbeterde zij tevens haar persoonlijk record met ruim 6 meter.

Naast deze mooie prestatie was er ook nog eremetaal voor een aantal andere jeugdatleten van AV Weert. Noah Barollo behaalde een 2e plaats bij het speerwerpen (26.05 meter) en een 3e plaats bij de 80 meter horden (15,70) bij de jongens junioren D. Tristen van Olffen behaalde bij dezelfde categorie een 3e plaats bij het speerwerpen.

Rens Jacobs stootte de kogel naar een 3e plaats (8.82 meter) bij de jongens junioren C. Luc van Veldhoven behaalde bij dezelfde categorie als Rens drie 3e plaatsen. Bij de 100 meter sprint (13,25), het hoogspringen (1,50 meter) & bij het verspringen (4.89 meter). Mila Barollo behaalde bij de meisjes junioren C een 2e plaats bij het speerwerpen (23.96 meter) en een 2e plaats bij het hoogspringen (1.40 meter)

Ingestuurde bijdrage van: Carlijn

[nggallery id=’5251′]